Home Office for studenter

Hjemmeområdet på NMBU (Home Office)

Har du problemer med lisensfeil i Home Office? Se her.

Endring i innloggingsmetode 13.07.18
Fra denne datoen vil eksterne skrivebordsløsninger (HomeOffice) kun være tilgjengelig via portal.nmbu.no. Dette betyr at RDP filer som er lastet ned ikke lenger vil fungere, og man må gå via https://portal.nmbu.no for å komme inn på eksterne skrivebordløsnignen.

Som student ved NMBU har du ditt eget hjemmeområdet på skole pc-ene hvor du kan lagre filer. Dette området kommer du automatisk til når du logger deg på en datamaskin på en datasal ved NMBU. Det er også mulig å tilgang til dette hjemmeområdet fra din egen datamaskin via såkalt Home Office. Fremgangsmåten finner du i guidene under:

Windows

macOS

Linux

iOS (iPhone)

Android

Gamle mapper og filer (UMB og NVH)
Det er fortsatt mulig å finne igjen gamle filer og mapper fra UMB/NVH. Nedenfor følger en link med guide på hvor du finner dette.
Gamle mapper og filer