Home Office for ansatte

Home Offce er en tjeneste for å få tilgang på et NMBU-skrivebord uansett hvor du jobber fra. Her kan du få tilgang på ditt hjemmeområde, fellesområde, epost og administrative tjenester.

Endring i innloggingsmetode 13.07.18
Fra denne datoen vil eksterne skrivebordsløsninger (HomeOffice) kun være tilgjengelig via portal.nmbu.no. Dette betyr at RDP filer som er lastet ned ikke lenger vil fungere, og man må gå via https://portal.nmbu.no for å komme inn på eksterne skrivebordløsnignen.

Windows

macOS

Linux

iOS (iPhone)

Android