Home Office – Android

For å koble på Remote-tjenestene på NMBU med en mobil enhet må du først laste ned Microsoft Remote Desktop/Microsoft Eksternt Skrivebord fra Play Store

.

Åpne nettleseren på telefonen din og gå til https://portal.nmbu.no.

Logg inn med brukernavn og passord tilknyttet NMBU. Velg autentisering med OTP for å få tilgang til alle remote-tjenestene som tilbys fra NMBU.

Når du er logget inn kan du velge tjenesten du ønsker.

Trykk Koble til på forespørselen som dukker opp for å starte tjenesten.

Tjenesten vil åpnes som et Windows-skrivebord i fullskjerm, som vist over.