Filområder

Hjemmeområde

Ditt nye hjemmeområde i NMBU har fått bokstaven Z.

Fellesområde

Fellesområde i NMBU har fått bokstaven Y.

Tilgang

Tilgang til ditt nye hjemmeområde og fellesområde får du når PC-en din er lagt over i NMBU eller at du logger inn på RemoteOffice-NMBU. Ved å trykke på «Windows» knappen + «E» vil du få opp oversikt over filområdene. Her vil du ha du også ha tilgang til gamle filområder, som for eksempel ditt gamle hjemmeområde.

hjemmeomrode

Gamle områder UMB

Man kan finne gamle mapper og filer ved å skrive inn banen i adressefeltet i et vanlig utforskervindu, slik beskrevet under.

1. Åpne et vanlig utforskervindu

guide_filer1

2. Skriv inn banen du ønsker i adressefeltet.

guide_filer2

Eksempelet over viser banen til en students gamle hjemmeområdet. Du bytter ut denne teksten i adressefeltet med det du ønsker. Nedenfor finner du en liste over områder med gamle mapper og filer.

Banen for det gamle fellesområdet mot studenter (Tidligere S):

\\nmbu.no\archive\Student\Home-Employee

Artikkelen oppdateres kontinuerlig