Filområder

Hjemmeområde
Ditt personlige hjemmeområde har bokstaven Z. Dette området er tilgjenglig fra alle klienter på Campus, så lenge du har autentisert deg med brukernavn og passord. For tilgang til området utenfor Campus må HomeOffice løsningen benyttes.

Fellesområde
Fellesområde har bokstaven Y. Dette området er kun tilgjenglig når du sitter på en Full-administrert klient. for tilgang til området utover dette, må HomeOffice løsningen benyttes.

LargeFile
Område for lagring av store mengder data. Privat område på LargeFile har bokstaven W. Dette området er kun tilgjenglig når du sitter på en Full-administrert klient. for tilgang til området utover dette, må HomeOffice løsningen benyttes.
For opprettelse av område, ta kontakt med IT-Support.

LabFile
Område for lagring av data fra Labmaskiner. Dette området er tilgjenglig fra alle klienter på Campus, så lenge du har autentisert deg med brukernavn og passord. For tilgang til området utenfor Campus må HomeOffice løsningen benyttes.
For opprettelse av område, ta kontakt med IT-Support.

Tilgang

Tilgang til områdene får du når du sitter på en standard NMBU klient eller ved å logge inn på HomeOffice løsningen. Ved å trykke på «Windows» knappen + «E» vil du få opp oversikt over filområdene.

Artikkelen oppdateres kontinuerlig