Eposttilgang for studentorganisasjoner og foreninger

Utenfor Campus er Webmail for studentorganisasjoner tilgjengelig ved pålogging mot portal.nmbu.no med din personlige NMBU-ident fra nettleseren. Velg Webmail «No SSO – OrgUsers» og oppgi brukernavn og passord til studorg.   Delt mailboks for studentforeninger Studentforeninger med epostkonto kan gjøres om til en delt mailboks, som igjen kan knyttes opp til ordinære brukere. Brukerne vil … Fortsett å lese Eposttilgang for studentorganisasjoner og foreninger