Epost på mobil i Outlook app

Outlook appen fra Microsoft anbefales for å lese epost på Android såvel som iPhone. Ansatte må først sette opp to-faktor autentisering som beskrevet her: Konfigurering av to-faktor autentisering. Appen «Microsoft Authenticator» må lastes ned fra PlayStore/Appstore og installeres på din mobil. Kom i gang med Outlook for iOS og Android Hvis ikke du allerede har … Fortsett å lese Epost på mobil i Outlook app