Epost på mobil i Outlook app

Outlook appen fra Microsoft anbefales for å lese epost på Android såvel som iPhone.

• Ansatte må først sette opp to-faktor autentisering som beskrevet her: Konfigurering av to-faktor autentisering.
  • Appen «Microsoft Authenticator» må lastes ned fra PlayStore/Appstore og installeres på din mobil.

Kom i gang med Outlook for iOS og Android

1. Hvis ikke du allerede har Outlook appen installert, så kan du søke denne opp i PlayStore eller AppStore. Installer appen. Pass på at du laster ned den offisielle versjonen utviklet av Microsoft.
  2. Velg «Kom i gang»

3. Legg til konto: skriv inn din fulle epostadresse.

4. … og ditt passord. Neste.

5. Aktiver enhetsadministrator for kunne bruke appen.

6. Så er du i gang!