Epost Outlook

Når du har lastet ned office 365 har du mulighet til å koble til nmbu emailen din til outlook appen.

For å koble til nmbu emailen din må du først åpne outlook appen på pcen din.

Du vil bli møtt med et vindu for å koble til en «postboks»:

Fyll så inn din informasjon.
Testbrukeren har epostadressen: gloria.hippo@nmbu.no

Dette må erstattes med din epostadresse: fornavn.etternavn@nmbu.no (evt. mellomnavn)

Hvis den ikke kobler seg til automatisk kan du trykke på advanced options og «let me set up my account manually»:

Trykk på connect så vil du få opp dette vinduet:

Trykk på office 365 så bør den koble seg på automatisk.

Hvis du allerede har en postboks satt opp i outlook, kan du legge til NMBU emailen din ved å trykke på «file» oppe i venstre hjørne av programmet, også «add account», så kan du følge stegene som vist tidligere.