Epost Outlook – Student

Guide til oppsett av Outlook for studenter (NB! Outlook kan anskaffes gjennom den office365 pakken som du kan følge veiledningen til nederst på denne siden)

Første gang du åpner Outlook vil du få spørsmål om å la Outlook sette opp en epost konto for deg. Velg at du vil dette. Og at du vil ta en manuell innlegging av informasjon.
Outlook oppsett 1

Velg å legge til en IMAP konto.
Outlook oppsett 2

Legg inn din informasjon i den neste pop up’ en akkurat slik det står i det, bare husk å legge inn ditt eget navn, brukernavn og passord.
Outlook oppsett 3

Klikk på flere Innstillinger. Og fyll inn informasjonen som kommer på de neste 3 skjermbildene i de 3 forskjellige fanene i pop up som dukker opp på datamaskinen.

Outlook oppsett 5

Outlook oppsett 6

mail outlook port 587 Da skal Outlook gjennomføre en test og du vil da bli koblet til din NMBU mail gjennom Outlook.