Epost iOS

For å sette opp epost på iOS mail appen går man til Instillinger -> Passord og Kontoer -> Legg til ny konto.

OBS! Merk at iOS på enheten må være oppdatert til det nyeste for at den skal være kompatibel med eposttjenesten til NMBU.

Velg «Microsoft Exchange» ved det første bildet.

Fyll så inn din informasjon.
Testbrukeren har epostadressen: gloria.hippo@nmbu.no
Dette må erstattes med din epostadresse: fornavn.etternavn@nmbu.no (
evt. mellomnavn)

Deretter må  man  taste  inn  NMBU  passord.  Her  kan  man  få  spørsmål  om to-faktor autentisering, se informasjon her.

Deretter må man godkjenne tillatelser.

Så er det bare å velge hva man vil skal synce fra malien over på mobilen

Har man fulgt alle skrittene skal man nå ha NMBU mailen lagt inn på iOS mail appen.