E-post Ansatt

Ny epostkonto ved NMBU

Du har fått en ny epostkonto!

fornavn.etternavn@nmbu.no

Lese epost

Det er flere måter du kan benytte din nye epostkonto på:

Brukerveiledninger:

Ny og gammel webmail – her har vi samlet alle linker til ny og gammel epost

E-post på telefoner/nettbrett/Mac/Windows:

For å kunne lese e-post på telefoner og nettbrett er det et krav om at enheten er sikret med en pinkode, minimum fire siffer. Skjermlås med mønster er ikke godkjent. Om du fra før ikke har skjermlås med pinkode, vil du bli bedt om å sette pinkode når du har lagt til e-postkontoen på enheten.

Vi lager fortløpende guider til de ulike enhetene – velg riktig enhet/program her