E-post Android – Samsung Galaxy Tab – Ansatt

Denne veiledningen gjelder oppsett av epost på Android enheter.  I Eksempelet under er det Samsang Galaxy Tab som er benyttet.

1. Trykk på innstillinger på startskjermen.

tab-eduroam-home

2. Bla deg ned til kategorien Accounts, trykk Add account og velg Microsoft Exchange ActiveSync.

email-tab-acctype

3. Skriv inn ditt brukernavn@nmbu.no og ditt nmbu-passord.

email-tab-accinfo

4. Velg Microsoft Exchange ActiveSync på kontotype.

email-android-acc

5. Ved spørsmål om Remote security administration i neste dialogboks, trykk OK.

email-android-remoteadm

6. Trykk Activate når du blir spurt om om å aktivere enhetsadministrator

email-android-devadm

7. Gå gjennom alternativene under account options, gjør endringer hvis ønskelig. Trykk Next

email-android-acc-sync

8. Velg et navn for kontoen, hvis du vil kalle den noe annet enn forslaget som kommer opp. Trykk Done.

email-android-done

For manuelt oppsett:

Velg Manual Setup under pkt.3. Fyll inn slik som vist under. Huk av på Use secure connection. Trykk Next.

email-android-manual

evt.

Screenshot_2014-01-02-10-34-02

Følg punktene 5-8 over.

NB! Hvis du har en ny type mobiltelefon, dvs en type som ikke tidligere har vært registrert i NMBUs system, vil du kunne oppleve at telefonen blir satt i karantene og du får en melding om dette. Ta kontakt med IT-ansvarlig eller IT-avdelingen for å søke om godkjenning av telefontypen.