Epost Android

For å få best mulig mulig ytelse av den oppgraderte epostløsningen, anbefales det å bruke Microsoft Outlook appen fra Play Store.

I Outlook appen har du også mulighet til å legge inn kontoer fra andre servere (Gmail, Exchange, Yahoo, osv.).

Den oppgraderte epostløsningen krever 2 faktor autentisering, veiledning på hvordan du setter opp dette finner du her.

For å legge til din NMBU mail, åpne Outlook appen:

Fyll så inn din informasjon.
Testbrukeren har epostadressen: gloria.hippo@nmbu.no

Dette må erstattes med din epostadresse: fornavn.etternavn@nmbu.no (evt. mellomnavn)

Når du går videre med «Fortsett» skriver du inn passord og følger resten av instruksene som dukker opp på skjermen, og med det skal kontoen din være lagt til.