Epost Android – Samsung galaxy tab – Student

Denne veiledningen gjelder oppsett av studentepost på Android enheter. Eksempelet under er kjørt på Samsung Galaxy Tab med studentbruker Gloria Hippo med brukernavn glhi.

1.Gå til Settings

tab-eduroam-home

2.  Gå til accounts kategorien og trykk add account. Velg Microsoft ExChange ActiveSync

email-tab-acctype

3. Skriv inn brukernavn@nmbu.no og ditt passord. Trykk deretter Manual setup

android-email-manual

4. Under Domain\username skriver du inn nmbu.no\brukernavn@nmbu.no. Skriv inn passordet ditt. På Exchange server skal du skrive m.outlook.com. Use secure connectionSSL må være aktivert.  Trykk Next.

android-exchange-sett

5. Får du opp en advarsel tilsvarende den på bildet under, trykker du OK.

android-activation-email

6. Du vil deretter få en advarsel om remote security administration. Trykk OK.

android-remote-sec

7. Gå gjennom alternativene under account options. Hvis ikke du vil gjøre noen endringer, trykk Next.

android-account-settings

8. Får du opp melding om å aktivere enhetsadministrator, trykker du Activate.

email-android-devadm

9. Hvis du vil gi kontoen et annet navn enn epostadressen, kan du gjøre det før du trykker Done.

android-acc-name