Eduroam iOS

Automatisk oppsett for iOS.

1. Gå til cat.eduroam.org
2. Last ned og kjør din eduroam-installer

Det anbefales spesielt for Apple produkter å laste ned det automatiske oppsettet for Eduroam for å få stabilt og sikkert nett.

Husk at domenet må inkluderes i brukernavnet, altså brukernavn@nmbu.no, for å få koblet til.

Manuelt oppsett for iOS(ikke anbefalt).

Åpne Innstillinger og velg Wi-Fi.

ios_eduroam_en_01

Hvis du har en gammel eduroam tilkobling må denne glemmes først, velg tilkoblingen.

ios_eduroam_no_02

Velg Glem dette nettverket

ios_eduroam_no_03

ios_eduroam_no_04

Nå kan du koble til det nye nettverket eduroam.

ios_eduroam_no_05

Skriv inn ditt brukernavn og passord. Husk at domenet må være oppgitt i brukernavnet, altså brukernavn@nmbu.no.

ios_eduroam_no_06

Velg Godta så er du ferdig.