Bruk av OneDrive for business

OneDrive for Business er en Microsoft-skytjeneste . I OneDrive for business kan du lagre og beskytte filene dine, dele dem med andre og få tak i dem fra hvor som helst på alle enhetene dine.

Ditt NMBU område i OneDrive heter OneDrive for Business – Norwegian University of Life Sciences mens din eventuelle private konto vil hete OneDrive – Personal hvis du velger å koble til denne fra NMBU PC.

Opplever du full c:\ etter synkronisering til OneDrive kan du frigjøre plass på lokal PC uten å slette det i OneDrive på følgende måte. Høyreklikk på mappen du vil frigjøre plass fra, og velg ‘Frigjør plass’ / ‘Free up space’. Den lokale kopien vil da slettes, men filen vil bli liggende tilgjengelig i OneDrive tilgjengelig. Slik beskriver Microsoft de tre ikon-typene:

Pålogging til din private OneDrive er med din private epostkonto.

Nanokurs i bruk av OneDrive for business kan du finne hos Microsoft