Opprette gjestebruker

For å opprette en gjestebruker for en ekstern foreleser el. Er du nødt til å ha litt kontaktinformasjon om deres gjest. Før dere går til gjesteregistrering, er du nødt til å vite dette om gjesten:

• Fornavn
  • Etternavn
  • Mobiltelefon

Deretter besøker dere: https://brukerdata.nmbu.no/no/ , her logger man inn med vanlig brukernavn og passord man har fått fra NMBU.

Deretter trykker man på «Gjesteregistrering»

Deretter velger man tidsrommet gjesten skal være på campus, merk at det er maksimalt 14 dager som er mulig å velge. Etter man har valgt tidsrom, trykker man på «Videre».

Her fyller man da inn kontaktinfoen om brukeren, Firma/info er ikke påkrevd. Etter å ha fyllt inn info, trykker man videre. Da vil gjesten få tilsendt på det registrerte mobilnummeret få sitt brukernavn og passord på SMS.