Nyttige maler i Office – brevmal, notatmal, NMBU i stikkord etc

Ved all saksbehandling ved NMBU skal Public 360 benyttes. I enkelte tilfeller har de ansatte behov for maler som ikke er knyttet til saksbehandlersystemet. De malene vil du finne på denne siden. Senere vil alle malene bli samlet i designhåndboka for NMBU, design.nmbu.no. Designhåndboka er under utarbeidelse og vil inneholde en rekke nyttige tips, råd og vink i tillegg til malene. Per 1. mai er det lagt ut logoer, farger, powerpointpresentasjoner  og en rekke andre elementer på design.nmbu.no.

Finner du ikke nylig utlagte maler? Tøm lagrene i nettleseren ved å taste Ctrl F5 og gjenoppfrisk siden.

Wordmaler

Brevmal bokmål NMBU brevark (4-2-2014)

Brevmal nynorsk NMBU brevmal NYNO (4-2-2014)

revmal engelsk NMBU brevark ENG (4-2-2014)

Powerpointmaler

Powerpointmaler (NMBU-design) er lagt ut på design.nmbu.no. Malene foreligger på på bokmål, engelsk og nynorsk. Malene finner du i denne lenken.

Presentasjoner

NMBU i stikkord  NMBU_i_stikkord

NMBU i stikkord  nynorsk NMBU i stikkord nynorsk

NMBU i stikkord engelsk NMBU i stikkord engelsk

Annet

Epostsignatur norsk/engelsk Epostsignatur – NMBU

Visittkort. Hvordan bestille, les her. Bestilling av visittkort gjør du i denne lenken til Andvord (leverandør).